Accelerate your career

talang, anställ, rekrytering, bemanning, upskilling, reskilling, onboarding

Vill du ha en arbetsgivare som är i linje med dina ambitioner?

Vi identifierar din potential och matchar din profil med rätt arbetsgivare.

Take the risk

Vi vågar säga att vi har en rekryteringsprocess som är diskrimineringsfri då vi tittar på potential istället för att titta enbart på ett CV. Vi vet att man måste vara förändringsbenägen då dagens arbetsuppgifter inte kommer se likadana ut i framtiden. Därför erbjuder vi onboardingprocesser för att på ett snabbare sätt komma in i er nya roll och nya arbetsuppgifter. Under tiden ni är konsult hos Wrknest kommer ni få individanpassade utbildningar för att komma in i det eviga lärandet och få chansen att fortsätta utveckla era kompetenser. Vi lovar att inte göra er besvikna, ta vara på möjligheten. 

Vi vill att du ska få de bästa förutsättningarna för en flygande start i din karriär. Vi tar därför fram

 ett individuellt onboardingprogram tillsammans med din nya arbetsgivare. Genom den gedigna introduktionen kommer du snabbt att utvecklas på ditt nya jobb. 

 

Ökande diagram

Upskilling

Tillsammans utvecklar vi dina kompetenser så att du är redo att möta morgondagens förändliga arbetsmarknad. Hos oss får alla konsulter en egen utbildningsplan anpassad efter dig och din framtid.

Onboarding

Trygghet

Wrknest erbjuder en konsultchef nära till hands som coachar och stöttar dig kring stort och smått under anställningen. Din konsultchef är aldrig mer än ett samtal bort om du vill bolla något och ni kommer att hålla kontinuerlig dialog genom till exempel telefonavstämningar och luncher.

 

Wrknest, Worknest, Bemanning, Rekrytering, Upskilling

Vi har ditt drömjobb och hjälper dig att få den starten du förtjänar