Wrknest, Worknest, Upskilling, Bemanning & Rekrytering, hyra in, kompetensförsörjning

About us

50+

Kunder

180+

Tillsatta processer

13.000+

i kandidatbasen

*sedan starten 2021

Wrknest startades för att utmana det gamla tankesättet att enbart titta på kandidatens CV för att istället se vad kandidaten har för potential framåt. Vi vet att man måste vara förändringsbenägen då dagens arbetsuppgifter inte kommer se likadana ut i framtiden. Det här ställer högre krav på kapaciteten att lära sig nya saker och kunna ta in ny kunskap snabbare. Därför erbjuder vi alltid onboardingplaner med individanpassade kompetenspaket så man snabbt kommer in i sin nya roll och sina nya arbetsuppgifter. Vårt mål är att vara en "Growth Partner" mot både kandidat och kund då vi alltid sätter våra kandidaters utveckling i fokus. Med en anställd som ständigt utvecklas får våra kunder en långsiktig investering via oss.

 

Då vi vet att fler och fler yrken blir digitala stänger vi inga dörrar mot branscher men tror oss vara hemmet för kandidater som vill vara digitala.

Vi lever i en digital värld men vi finns på två fysiska platser i Sverige - Stockholm & Göteborg. 

 

Give yourself the best chance to succeed

Join us!

Behöver du hyra in personal? Vill du säkerställa att kandidaten blir produktiv i jobbet? 

Vi är specialister på att rekrytera på potential och att erbjuda tydliga onboardingprocesser för att få en produktiv medarbetare snabbare, vilket kommer göra rekryteringen betydligt mer lönsam. 

Kontakta oss

Tack för ditt mail

Stockholm

Medborgarplatsen 25

118 72 Stockholm

Göteborg

Vasagatan 59

411 37 Göteborg